Over ons

Wij zijn ZZPerfect, een laagdrempelig boekhoudkantoor dat zich voornamelijk richt op ambitieuze ZZP’ers. We werken met Moneybird als boekhoudpakket en zijn flink bezig met het automatiseren van de werkzaamheden. Om onze adviesrol nog beter te kunnen pakken richting onze klanten zijn wij op zoek naar een allround boekhouder voor onze vestiging in Hoogeveen.

Wat gaat je doen bij ons?

De nadruk komt te liggen op de belastingaangiftes voor onze klanten. Hoe kunnen wij dit steeds verder verbeteren? Waar kunnen we winst pakken voor onze klanten en hoe gaan wij onze klanten hier op tijd over informeren? Daar ligt voor jou als allround boekhouder van ZZPerfect een uitgelezen kans!

Ook willen wij graag verder groeien met het beheer van Bv’s. Onze ambitieuze klanten zitten nooit stil en willen advies over het oprichten van een BV, de voor- en nadelen hiervan en de keuzes die ze hierin moeten maken. De begeleiding van de opstart en vervolgens het beheren hiervan, inclusief de aangiftes vennootschapsbelasting (VPB), zullen grotendeels onder jouw beheer gaan vallen.

We houden ervan om cases onderling te bespreken en zo van elkaar te leren. Er is dus regelmatig informeel overleg om samen tot de beste keuze voor de klant te komen. Daarin vragen wij van jou dat jij een goed gevulde rugzak meeneemt over de belastingwetgeving in Nederland.

Wie ben jij?

–  Je hebt goede kennis over het Nederlandse belastingstelsel voor onze ZZP’ers.
– Je hebt ervaring met automatisering en/of je kan jezelf snel iets digitaal eigen maken. Office kent bijvoorbeeld geen geheimen voor jou.
– Je kan jezelf zowel aan de telefoon als per e-mail goed uitdrukken richting onze klanten. Je bent in staat om de regels en uitzonderingen goed samen te vatten op een toegankelijke manier.
– Je hebt aantoonbare kennis en ervaring m.b.t. het begeleiden van de opstart en beheer van Bv’s voor de klanten die willen doorgroeien bij ons.

Wat bieden wij jou?

– Een informele werksfeer waarin vrijheid & eigenaarschap voor je werk voorop staat.
– Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 4.008 op basis van 40 uur per maand. 
– Bevalt het ons beiden goed, dan verlengen wij je jaarcontract graag voor onbepaalde tijd.
– De uitgelezen kans om met ons mee te groeien als bedrijf en je eigen functie steeds verder vorm te geven. Het is voor ons belangrijk dat je werk doet waar je blij van wordt!

Wie zijn wij?
Wij zijn Mike, Elwin en Suzan. Suzan is als eigenaresse het gezicht van ZZPerfect. Mike en Elwin werken vanuit de vestiging Hoogeveen en samen beheren we nu zo’n 200 klanten. Wij doen de BTW aangiftes en de aangiftes inkomstenbelasting (IB), maar adviseren onze klanten gedurende het gehele jaar. We zijn een grote vraagbaak voor onze klanten, laagdrempeligheid is daarbij voor ons een belangrijke kernwaarde. Onze focus ligt op Moneybird en het steeds verder automatiseren van de standaard boekhoudwerkzaamheden. Het is dus handig wanneer jij je prettig voelt in een digitale omgeving en ook met verschillende software pakketten jezelf vertrouwd kan maken.

Interesse?

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Suzan de Wit, te bereiken via suzan@zz-perfect.nl of op 0528-8522 143. Denk jij bij ons team te passen? Dan zien wij heel graag je CV en toelichting tegemoet, hou het lekker informeel, daar houden we van bij ZZPerfect. Je mag dit sturen naar suzan@zz-perfect.nl.