Word de CEO èn CFO

van jouw bedrijf

Je hebt een supertof concept bedacht. Iedereen is enthousiast maar je omzet blijft nog achter bij je plannen en een echte begroting is er ook nog niet voor 2021 (en verder).

Ben jij altijd druk met je bedrijf maar niet met je klanten? Heb je vaak onrustige gedachtes hoe levensvatbaar jouw bedrijf is en of je je zelf elke maand wel salaris kan uitkeren?

Dan is dit traject helemaal op jouw lijf geschreven!

Herken je dit?

Je bent lekker aan de slag met je social media, je website en hebt je agenda lekker gevuld. Maar je agenda is vooral vol met niet declarabele uren en niet met klanten die voor omzet zorgen. Er gaan niet veel facturen de deur niet uit en de facturen die je wel stuurt voelen niet echt in verhouding tot de tijd en energie die je erin hebt gestoken. En heel eerlijk, eigenlijk maak je je toch wel wat zorgen over de komende maanden, of en hoe je het financieel gaat redden.

En hoe helpen wij jou?

Wij hebben niet de gouden formule maar wel de kennis en ervaring om jou te activeren om je bedrijf eens goed onder de loep te nemen. Hoe maak je het winstgevend? Waar schuurt het? En is het realistisch waar je mee bezig bent? 

We gaan terug naar de basis en nemen je mee naar de financiële fundering. Als die (opnieuw) gebouwd is kan we aan de slag met je processen en marketing. Want pas als jij weet waar je voor staat en welke doelen je moet behalen kun je concrete stappen zetten.

Dus nee, geen gouden bergen en nee geen high end producten verkopen. Wel met je poten in de klei, je bedrijf analyseren en een concreet actieplan waarmee jij aan de slag kan.

“Om jouw bedrijf neer te zetten op jouw voorwaarden”

Inhoud programma

We beginnen bij de start:
een financiele basis maken, we gaan een begroting maken en kijken naar je huidige processen. Waar zitten jouw blinde vlekken. Maar ook, wat zijn jouw dromen? En hoe ziet jouw ideale bedrijf eruit? 

Elke maand checken we in. Hoe gaat het met je? Hoe staat je begroting ervoor? Welke concrete stappen heb je genomen en welke ga je de komende maand nemen? En wat heb je nodig om je omzet te gaan verhogen/kosten te verlagen?

Tijdens de 9 maanden van het BBBtraject begeleiden we jou. 3 live dagen en maandelijkse evaluatie! Je krijgt je eigen mastermind met ons en je collega ondernemers. Want hoe fijn is het om met andere ondernemers even te sparren over je plannen, processen en natuurlijk het vieren van je successen!

 

 

 

Jouw investering in jezelf:

€ 797,- ex BTW

Dat is nog geen € 90,- ex BTW per maand!
Volledig zakelijk op te voeren als kosten!

2 + 7 =

0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is leegTerug naar de producten