jouw plannen omzetten in acties

Strategie sessie

Jouw bedrijf staat, dat is wel duidelijk. Maar hoeveel tijd kost die training je nu echt? Voor welk uurtarief ben je aan het werk? Je hebt veel plannen die telkens weer in je hoofd naar voren komen maar je hebt eigenlijk geen idee hoe je bedrijf er nu inhoudelijk voor staat. Kun jij jezelf elke maand wel salaris uitkeren?

Met de 1:1 strategische sessie ga je een dagdeel aan de slag met jouw bedrijf.
Je loopt weg met een plan, kraakheldere acties en een realistische begroting.
Na 4 weken sluiten we jouw strategische sessie af met een Q&A zodat jij helemaal klaar bent voor jouw groei.

Ben je ondernemer, maar is boekhouden gewoon niet jouw ding?

✓ Je weet het wel, je boekhouding en je cijfers horen erbij. Maar echt heel blij word je niet van en energie krijg je er al helemaal niet van. Maar het knaagt wel en in het weekend neem je je voor om maandag er nu eens echt goed te gaan zitten.

✓ Je opent je Moneybird, maar nadat je je inkoopfacturen zo goed mogelijk hebt gekoppeld weet je eigenlijk niet eens wat je verder nog moet doen of controleren.

✓ Een rondje Google levert je vooral moeilijke termen op. Je besluit je Moneybird weer af te sluiten en binnenkort wel weer verder te zien…

 

Herkenbaar? IK snap je frustratie helemaal!

Je wil gewoon inzicht. Welke omzet heb ik gedraaid? Welke kosten heb ik gemaakt? Waar moet ik veranderingen aanbrengen? Welke diensten moet ik schrappen? Op welke diensten moet ik juist gaan adverteren? 

Met deze vraagstukken help ik jou, in een ochtend. Echt waar! Je loopt niet weg met fancypancy dashboard maar vooral met concrete acties waardoor jouw bedrijf jou weer de energie en voldoening geeft waarom je bent gestart met ondernemen. Mijn moeder zegt altijd “snoeien is bloeien” en 9 van de 10 keer gaan wij dat samen ook in jouw bedrijf doen in deze sessie.

 

The word accountant comes from the word accountability. If you are going to be rich, you need to be accountable for your money.

Hoe ziet deze sessie eruit?

1. Je vult van te voren een vragenlijst in, hiermee wordt je al aan het denken gezet. Kritische vragen die soms ook ongemakkelijk kunnen zijn.

2. In de sessie gaan we aan de slag. We gaan je bedrijf, cijfers en je uren analyseren. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Hoe ga jij dit behalen? Ik ben de kritische vragensteller, jij mag al je ja maars op tafel gooien. Die vrijheid helpt enorm om door je blokkades heen te gaan.

3. In Trello maken we een samenvatting en plan voor jou. Geen standaard werk maar kijken wat jij nodig hebt. Uitleg over cijfers, een begroting of juist een stappenplan. Dat wat jij nodig hebt gaan wij mee aan de slag en leggen we vast zodat je er altijd opnieuw naar kan kijken.

4. Na ongeveer 4 weken, als alles geland is, doen we via Zoom een Q&A van een uur. Na 4 weken is alles geland, heb je al wat wijzingen kunnen doorvoeren en samen zetten we de puntjes op de I, sturen bij en jij bent good to go! 

 

Wat de strategiesessie met Suzan mij opgelevert heeft? Een strategie die staat als een huis!  

Met een mooie strategie alleen bereik je niet die stip aan de horizon die je voor je bedrijf voor ogen hebt. En juist daarom ben ik zo blij en dankbaar met Suzan. Aan alle doelen voor hebben we samen op een tijdlijn (realistische) doelen en subdoelen gekoppeld. Heel overzichtelijk én haalbaar. 

 Want een bedrijfsdoel stellen is een, maar deze vol trots bereiken is een heel ander verhaal. Of ik mijn stip aan de horizon bereik? Daar heb ik geen enkele twijfel over. Gewoon een kwestie van doen!

Lianne

Het was zo gaaf. De missie, visie en werkwijze van Suzan in deze strategiesessie resoneren enorm bij mij. 

Automatiseren, Moneybird, ambitieus zijn, makkelijk maken, inzicht geven, heldere doelstellingen en jaarplannen. De woorden waarmee ik Suzan en de sessie het beste kan omschrijven.

Ik ben gek op cijfers en structuur. Maar naast mijn marketingcijfers snap ik nu eindelijk ook eens mijn bedrijfcijfers.

Patty

Ik heb afgelopen maandag als heel waardevol ervaren! Ik ben meteen aan de slag gegaan met mijn prijzen (allemaal aangepast, super spannend!) en probeer mijn focus nu meer te leggen op de groepscursussen en de trajecten. Die laatste heb ik ook één aanbod en dan houd ik zo: high end, superwaardevol en bijna twee keer zo duur als dat ik hem had (help!!!). 

Zonder jouw hulp had ik nooit ingezien voor welke uurprijzen ik nu eigenlijk aan het werk was voor mijn (lieve) klanten. Uiteindelijk mogen (en moeten) we er beide profijt van hebben. Dankjewel dat je dit zo duidelijk hebt benoemd naar mij, dat zetje had ik echt even nodig.

Leonie

Gaan wij aan de slag met jouw cijfers?

Wil jij de toekomst van jouw bedrijf in eigen handen nemen? Laten we dan samen de strategie voor jouw bedrijf in kaart brengen. Laat jouw gegevens hieronder achter en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Deze strategiesessie kost € 499,- ex BTW

0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is leegTerug naar de producten