4 februari 2019

Vacature – Administratieve/ boekhoudkundige medewerker

Voor ons kantoor in Hoogeveen zijn wij per 1 maart (of eerder) op zoek naar een administratief medewerker die ons komt versterken (want we hebben het veel te druk)!

Wie zoeken wij?
Omdat boekhouding de rode draad van ons bedrijf is, is het natuurlijk erg fijn dat je bekend met boekhoudkundige werkzaamheden en termen. Ook is het prettig dat dat je kennis hebt van meerdere programma’s van het Microsoftpakket, zoals Outlook en Excel. Daarnaast werken we met verschillende softwarepakketten voor de BTW aangiftes, CRM en aangiftes Inkomstenbelasting.
Het spreekt voor zich dat ’t Kofschip bij jou een belletje doet rinkelen . We verwachten namelijk dat je zelfstandig en accuraat met klanten kunt mailen.

Wie zijn wij?
Het team bestaat uit Elwin, allround belasting expert en Suzan als eigenaar. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit ZZP’ers. Ons bestand is de afgelopen 2 jaren behoorlijk gegroeid en daarom zoeken we ondersteuning op kantoor. Online communiceren met klanten is ons belangrijkste speerpunt, al gaan we persoonlijk klantcontact zeker niet uit de weg.

Wat kun je van ons verwachten?
We zijn een klein team en zijn op zoek naar een flexibele, enthousiaste medewerker ter aanvulling van ons team. Van ons mag je dan ook flexibiliteit verwachten, zowel in aanwezigheid op kantoor (we bieden de mogelijkheid om in overleg vanuit huis te werken wanneer je goed ingewerkt bent) als in werktijden. Ook het contract wat we bieden is in eerste instantie flexibel. We starten met een 0-urencontract. Tijdens de BTW maanden zal er een groter beroep op je worden gedaan. Het uurloon zal gelijk zijn aan het basis minimumloon. Wanneer we allemaal het gevoel hebben dat je een goede aanvulling op het team bent, zullen we de arbeidsvoorwaarden onder de loep nemen en vervolgstappen bespreken. Ons uitgangspunt is een dienstbetrekking voor langere tijd.

Wat verwachten wij van jou?
Wij hebben je hulp hard nodig bij onder andere de volgende werkzaamheden:
€ Boekhoudingen van klanten verwerken;
€ Nieuwe klanten in de benodigde systemen zetten;
€ Ondersteuning gedurende de BTW maanden (januari, april, juli en oktober) ;
€ Voorbereidingen doen voor het opstellen van jaarrekeningen en IB aangiftes;
€ Allerhande administratieve werkzaamheden.

Solliciteren?
Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV
voor 15 februari 2019 op suzan@zz-perfect.nl.

Heb je nog vragen?
Dan kun je ons bereiken via suzan@zz-perfect.nl of op 0528-522 143.