Ben je ondernemer, maar is boekhouden gewoon niet jouw ding?

✓ Je weet het wel, je boekhouding en je cijfers horen erbij. Maar echt heel blij word je niet van en energie krijg je er al helemaal niet van. Maar het knaagt wel en in het weekend neem je je voor om maandag er nu eens echt goed te gaan zitten.

✓ Je opent je Moneybird, maar nadat je je inkoopfacturen zo goed mogelijk hebt gekoppeld weet je eigenlijk niet eens wat je verder nog moet doen of controleren.

✓ Een rondje Google levert je vooral moeilijke termen op. Je besluit je Moneybird weer af te sluiten en binnenkort wel weer verder te zien…

 

Herkenbaar? Wij snappen je frustratie helemaal!

Daarom hebben wij een eenvoudige checklist gemaakt voor je Jaarafsluiting 2021.

Je begint met onze checklist aan een reis langs je boekhouding waarbij je letterlijk telkens 1 onderdeel van je boekhouding doorneemt.

Lekker afgebakend en vooral, zonder stress en in normaal Nederlands aan je uitgelegd.

in 7 stappen je cijfers de baas

Checklist jaarafsluiting

The word accountant comes from the word accountability. If you are going to be rich, you need to be accountable for your money.

Ik ben een goede chocolatier en geniet van mijn vak, letterlijk. Sinds ik met ZZPerfect en met Moneybird werk heb ik veel meer inzicht in mijn administratie. Zelfs ik kan er nu chocola van maken.

Christina

Het is zo fijn dat ik tussendoor altijd vragen kan stellen. Doordat ZZPerfect altijd inzicht in mijn administratie heeft kunnen ze op elk moment met mij meekijken en advies geven in mijn persoonlijke situatie.

Adam

Eindelijk doe ik niet meer huilend elk kwartaal de administratie. ZZPerfect zorgt ervoor dat ik weet wat ik nog moet aanleveren en dat mijn cijfers altijd
up-to-date zijn.

Marije

EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn ZZPerfect. Ben jij als ondernemer ook vaak onzeker over je boekhouding en cijfers in je bedrijf? Hoe fijn zou het zijn als je echt een samenwerking hebt met je boekhouder en grip hebt op je cijfers.

Wij werken samen met jou in Moneybird voor een vast bedrag per jaar, helpen je met inrichten, onderhouden en automatiseren en zorgen dat je belastingen op tijd en goed worden ingediend.

Wanneer je met ons samenwerkt ben je op een moderne manier aan het boekhouden die jou hooguit 30 minuten per week kost!

Suzan, Jennie, Mike & Elwin

zz-perfect

in 7 stappen je cijfers de baas

Checklist jaarafsluiting