Welkom bij ZZPERFECT!

Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers die werken met Moneybird. Onze missie is om jou als ondernemer te ontzorgen, zodat jij je volledig kunt richten op je bedrijf.

Wij zijn toegankelijk en denken graag met je mee.

Onze kernwaarden zijn vooruitstrevend, klantgericht, vertrouwen en openheid. Bij ons staat de klant altijd centraal en wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties op basis van vertrouwen en transparantie.

Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit.

Als je op zoek bent naar de goedkoopste optie, dan zijn wij misschien niet de beste keuze voor jou. Bij ons koop je namelijk onze tijd en expertise, en wij zijn er trots op dat we kwalitatieve dienstverlening bieden die jou als ondernemer echt verder helpt. We willen ons onderscheiden van andere administratiekantoren door een persoonlijke en toegewijde aanpak te hanteren. Als je bereid bent om te investeren in kwaliteit, dan zijn wij er om je te helpen!

Team up met ZZPerfect

Ons team bestaat uit ervaren en deskundige professionals die altijd voor je klaarstaan en met je meedenken. Wij zijn betrokken bij jouw bedrijf en zijn er om je te ondersteunen bij alle administratieve en fiscale zaken.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Suzan

Suzan

Boekhouder/eigenaar

Ik ben Suzan, ik ben ervan overtuigd is dat cijfers niet alleen de financiële gezondheid van een bedrijf weergeven, maar ook de kansen en uitdagingen van een ondernemer. Mijn missie is om samen met jou de cijfers te laten spreken, zodat jij als ondernemer durft te vertrouwen op je eigen kennis en expertise.

Met mijn inmiddels jarenlange ervaring als ondernemer kan ik je bij bijna elk vraagstuk helpen. Soms niet eens financieel maar ook over de emoties die bij sommige beslissingen komen kijken. Want het leven draait echt niet alleen om cijfers, ze geven je echter wel een goede basis.

Ik weet hoe belangrijk het is met je hoofd en je hart de juiste beslissingen te nemen en daarvoor heb je naast kennis en expertise ook lef nodig. En soms zijn wij degene die jou net dat duwtje in de rug kunnen geven.

Jennie

Jennie

Office-manager

Dit is “onze” Jennie, onze onmisbare office-manager die het reilen en zeilen op ons kantoor in goede banen leidt! Jennie is de spin in het web die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en dat jij snel antwoord krijgt (of weet waar je aan toe bent).

Als je belt of mailt is de kans groot dat je als eerste contact hebt met Jennie.

Maar Jennie doet veel meer dan alleen de telefoon opnemen :). Ze regelt de klantregistratie, handelt de info-inbox af, bestelt de kantoorartikelen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zij is bovendien degene die je eraan herinnernt wanneer er bijvoorbeeld stukken in je administratie ontbreken.

Kortom, Jennie is de spil van ons kantoor en een belangrijk onderdeel van ons team.

Ingrid

Ingrid

Allround Boekhouder

Ingrid is een echte boekhouder en je maakt haar niet blijer dan wanneer je een ingewikkelde puzzel op haar bordje legt en dat doen we nog weleens om haar uit te dagen. Naast boekhoudingen is ze ook druk bezig met het doorlopend verbeteren van onze processen op kantoor.

Ingrid is iemand die van nature een doorzetter is en doelgericht te werk gaat. Ze staat bekend om haar positieve instelling en haar vermogen om collega’s te motiveren en te begeleiden om samen het beste resultaat te bereiken. Ze heeft al aanzienlijke stappen gezet in haar loopbaan, en haar werkervaring heeft haar geholpen om op de juiste manier met cijfers en financiële vraagstukken om te gaan. Ingrid is een echte teamspeler en staat stevig in haar schoenen.

Ingrid is een onmisbaar onderdeel van ons team en zorgt ervoor dat onze klanten altijd de beste service krijgen. Of het nu gaat om het opstellen van financiële rapporten, het indienen van aangiftes, of het bieden van advies voor je nieuwe auto. Ingrid heeft altijd een luisterend oor voor je.

Vincent

Vincent

Assistent Boekhouder

Vincent is nog bezig met zijn opleiding aan de Universiteit Groningen. Hij is bij ons begonnen om werkervaring op te doen van dat wat hij op de Uni in de theorie heeft geleerd.

Inmiddels stelt hij ook winstbijlages en belastingaangiftes op. Dus grote kans dat je hem zult spreken wanneer het hierover gaat. 

Daarnaast is hij ook onmisbaar in de BTW maanden waarin wij gezamenlijk aardig wat aangifte de deur uit doen!

Nicole

Nicole

Administratief Boekhoudkundig Medewerker

Nicole werkt sinds december 2023 bij ons in Hoogeveen. Ze is pas onlangs verhuisd van Zuid Afrika naar het prachtige Hoogeveen. 

In Zuid Afrika heeft zij een accountancy opleiding- en werkervaring opgedaan. 

Nicole houdt zich voornamelijk bezig met de wekelijkse/maandelijkse verwerking/controle van de administratie van onze klanten. 

Jij?

Jij?

Vacature Allround Boekhouder

Waar hebben wij jouw hulp bij nodig? Wij zoeken ondersteuning bij de volgende werkzaamheden:

1. Het opstellen van de winstbijlages voor onze klanten in Moneybird.

2. Het opstellen van de aangiftes Inkomstenbelasting voor onze klanten en partner, met de meest optimale uitkomst voor zowel dit jaar als komende boekjaren.

3. Adviseren van onze klanten op het gebied van BTW kwesties in binnen- en buitenland.

4. Adviseren van onze klanten met vragen over bedrijfsvormen, samenwerkingen en andere zaken rondom de voortgang van hun bedrijf.

5. Proactief meekijken met klanten en hun financiële positie, welke mogelijkheden geeft de wetgeving om de meest optimale aangiftes te versturen?

6. De dagelijkse gang van zaken zoals aannemen van de telefoon, beantwoorden van de mailsupport vragen en ondersteuning van klanten bij het opstarten van hun bedrijf cq. overstappen naar ons als boekhouder.

Wat zoeken wij in jou als professional?

Een boekhoudkundige achtergrond waarbij je ook ervaring hebt met fiscale vraagstukken;

• Je kan goed overweg met het ‘t Kofschip en bent bekend met de algemene e-mailetiquette;

• Nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen en technieken;

• Communicatieve vaardigheden, zowel telefonisch als per e-mail;

• Accuraat en oog voor detail;

• Oplossingsgericht & zelfstandig;

• Je bent leergierig naar nieuwe software en bent niet bang voor automatisering.

Soort dienstverband: Parttime, Fulltime
Klik hier voor meer informatie en solliciteren

Vraag ons iets of maak een afspraak!

1 + 7 =