Welkom bij ZZPERFECT! Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers die werken met Moneybird. Onze missie is om jou als ondernemer te ontzorgen, zodat jij je volledig kunt richten op je bedrijf.
Wij zijn toegankelijk en denken graag met je mee. Onze kernwaarden zijn vooruitstrevend, klantgericht, vertrouwen en openheid. Bij ons staat de klant altijd centraal en wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties op basis van vertrouwen en transparantie.
Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit. Als je op zoek bent naar de goedkoopste optie, dan zijn wij misschien niet de beste keuze voor jou. Bij ons koop je namelijk onze tijd en expertise, en wij zijn er trots op dat we kwalitatieve dienstverlening bieden die jou als ondernemer echt verder helpt. We willen ons onderscheiden van andere administratiekantoren door een persoonlijke en toegewijde aanpak te hanteren. Als je bereid bent om te investeren in kwaliteit, dan zijn wij er om je te helpen!
Ons team bestaat uit ervaren en deskundige professionals die altijd voor je klaarstaan en met je meedenken. Wij zijn betrokken bij jouw bedrijf en zijn er om je te ondersteunen bij alle administratieve en fiscale zaken.
Heb je vragen of wil je graag meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!
Ontmoet Suzan, die ervan overtuigd is dat cijfers niet alleen de financiële gezondheid van een bedrijf weergeven, maar ook de kansen en uitdagingen van een ondernemer. Haar missie is om samen met jou de cijfers te laten spreken, zodat jij als ondernemer durft te vertrouwen op je eigen kennis en expertise.
Met haar jarenlange ervaring als boekhouder heeft ze haar bedrijf opgebouwd rondom de veranderende behoeften van ondernemers en de ontwikkelingen in de markt. Ze gelooft niet in een standaard boekhouder, maar in een persoonlijke aanpak op maat. Samen met haar team van experts helpt ze je bij het beantwoorden van universele ondernemersvraagstukken zoals: hoe onderneem ik cijfergestuurd? Neem ik een personeelslid aan? Durf ik een pand te gaan huren?
Ze weet dat het belangrijk is om de juiste beslissingen te nemen en daarvoor heb je naast kennis en expertise ook lef nodig. Durf jij het aan om samen met ons jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen?
Maak kennis met Jennie, onze onmisbare office-manager die het reilen en zeilen op ons kantoor in goede banen leidt! Jennie is de spin in het web die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en dat onze klanten altijd de beste service krijgen.
Of je nu belt, mailt of langskomt op kantoor, de kans is groot dat je als eerste contact hebt met Jennie. Zij is de hartelijke stem aan de andere kant van de lijn en de vriendelijke persoon die je begroet als je ons kantoor binnenstapt.
Maar Jennie doet veel meer dan alleen de telefoon opnemen en klanten begroeten. Zij regelt de klantregistratie, handelt de info-inbox af, bestelt de kantoorartikelen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zij is bovendien degene die je zal contacteren als er bijvoorbeeld stukken in je administratie ontbreken.
Kortom, Jennie is de spil van ons kantoor en een belangrijk onderdeel van ons team. Wij zijn enorm dankbaar voor haar toewijding en harde werk. Als je Jennie ontmoet, weet je meteen dat je in goede handen bent.
Ontmoet Daan, onze administratieve en financiële steun en toeverlaat! Als je op zoek bent naar iemand die jouw bedrijf kan helpen met het bijhouden van de boekhouding en het verwerken van de btw-aangiftes, dan is Daan de perfecte persoon voor de job.
In de drukste maanden verzet Daan bergen werk om zoveel mogelijk btw-aangiftes te verwerken, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Daarnaast is hij er voor onze klanten die graag wekelijks of maandelijks de boekhouding up-to-date willen houden.
Met zijn expertise en toewijding zorgt Daan ervoor dat de administratieve kant van jouw bedrijf in goede handen is. Hij denkt met je mee en is altijd bereid om mee te denken met jouw specifieke situatie om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Kortom, Daan is de persoon die je zoekt als je op zoek bent naar iemand die je kan helpen met administratie. Neem contact op met ons kantoor en ontdek zelf hoe Daan en ons team van professionals jou kunnen ondersteunen bij het runnen van jouw bedrijf.
Maak kennis met Elwin, onze “senior” administratie- en belastingexpert die altijd op zoek is naar de leuke uitdagingen. Elwin is onze go-to persoon als het gaat om jaarrekeningen en inkomstenbelasting (IB). Hij is een ware specialist op dit gebied en draait zijn hand niet om voor  ingewikkelde vraagstukken.
Voor Elwin is het allemaal een kwestie van cijfers en administraties die kloppen. Hij is een perfectionist die zichzelf uitdaagt om altijd het beste werk af te leveren. Je ontvangt vaak van hem de conceptaangiftes Inkomstenbelasting, en je weet dan ook zeker dat deze met toewijding zijn opgesteld.
Met zijn scherpzinnige blik en uitgebreide kennis van zaken, is Elwin een waardevolle kracht binnen ons team. Hij heeft een passie voor cijfers en werkt hard om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste service krijgen op het gebied van financiële administratie.
Of het nu gaat om het opstellen van een jaarrekening, het indienen van een aangifte of het bieden van fiscale ondersteuning, Elwin staat altijd paraat om onze klanten te helpen. 

Vraag ons iets of maak een afspraak!

3 + 12 =

0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is leegTerug naar de producten