Ben jij als ondernemer ook vaak onzeker over je boekhouding en cijfers in je bedrijf?
Hoe fijn zou het zijn als je echt een samenwerking hebt met je boekhouder en grip hebt op je cijfers.
Wij werken samen met jou in Moneybird voor een vast bedrag per jaar, helpen je met inrichten, onderhouden en automatiseren en zorgen dat je belastingen op tijd en goed worden ingediend.

zz-perfect

Wanneer je met ons samenwerkt ben je op een moderne manier aan het boekhouden die jou hooguit 30 minuten per week kost!

Jennie

Jennie is onze office-manager; de spin in het web! Zij zorgt voor het reilen en zeilen op kantoor. Zij regelt de klantregistratie, handelt de info-inbox af, bestelt de kantoor-artikelen etc. Je krijgt Jennie vaak als eerste aan de telefoon en zij neemt contact met jou op als er bijvoorbeeld stukken in je administratie ontbreken.

 

“Ik ben gek op koffie, een fanatiek wandelaar en ben een echte puzzelfanaat”.

Mike

Mike is onze hoofd btw. Hij verwerkt in de drukste maanden zoveel mogelijk btw-aangiftes. Daarnaast ondersteunt hij Elwin (in de niet btw-maanden) met het voorbereiden van de jaarrekeningen en IB-aangiftes.

 

“Niets lekkerder dan de dag beginnen met een kop koffie en de voetbalwedstrijd van gisteravond even analyseren op kantoor”.

Elwin

Elwin is onze “senior” en duikt vaak in complexe zaken. Hij is een specialist op het gebied van jaarrekeningen en inkomstenbelasting (IB). Hij wordt blij van cijfers én van kloppende administraties. Je ontvangt vaak van hem de conceptaangiftes Inkomstenbelasting.

“Op kantoor regel ik de radio, dus ja ACDC staat vaak op. Een keer per jaar geef ik toe en luisteren we de foute 1500”.

Suzan

Mijn missie is om samen met jou ervoor te zorgen dat jouw cijfers je iets vertellen. Dat je durft te vertrouwen op jezelf als ondernemer, dat je weet dat ook als het niet moeiteloos gaat je dit mag zeggen en wij je helpen. Op basis van vertrouwen, ik kan jou helpen als we samenwerken.

” ‘S ochtends 2x koffie, dat is mijn ongeschreven regel”.

Vraag ons iets of maak een afspraak!

15 + 5 =

0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is leegTerug naar de producten