ZZPerfect

Voor ons zijn administratie en belastingzaken een passie. Voor veel ondernemers zijn deze zaken hocus pocus of een noodzakelijk kwaad die hoort bij het zelfstandige zijn. Daarom nemen we graag een hoop fiscale zorgen bij je weg en helpen we je besparen in tijd (en vaak ook in kosten).

De naam zegt het al, wij richten ons op het perfectioneren van zzp administratie.

Benieuwd naar hoe we dit doen? We vertellen je er graag over met een lekkere kop koffie!

 

Vraag ons iets of maak een afspraak!

3 + 11 =

Suzan Suzan is uit het bouwjaar 1983 en is sinds 2016 eigenaresse van ZZPerfect. ZZPerfect bestaat al sinds 2012. Nadat Suzan eerst een periode in het bedrijf heeft meegewerkt heeft zij per 1 oktober 216 het bedrijf volledig overgenomen. ZZPerfect heeft inmiddels op 2 plekken kantoor, in Eelde (met uitzicht op de start- en landingsbaan van Airport Eelde) en in Hoogeveen waar Suzan ook woont met haar man en 3 kinderen. Na de Middelbare Hotelschool, waar ze haar middenstandsdiploma heeft behaald, heeft ze ook de Hogere Hotelschool afgerond in Leeuwarden. De jaren voordat ze bij ZZPerfect aan de slag is gegaan heeft ze bij Timing Uitzendteam gewerkt waar ze zelfstandig een nieuwe afdeling bij een klant heeft opgezet en leiding aan heeft gegeven. Als boekhoudster is Suzan vooral in staat om alle fiscale termen en informatie te vertalen naar normaal Nederlands waardoor zij de “glazige blik” weet te voorkomen. Omdat ZZPerfect ook een eenmanszaak is kan ze ook regelmatig haar klanten vanuit eigen ervaring helpen en sparren over groeivragen zoals personeel en investeringen.

Elwin

Elwin is je eerste aanspreekpunt bij ons op kantoor.
Na het afronden van de opleiding accountancy bleek het maatpak toch niet helemaal te passen en is Elwin bij ons aan de slag gegaan als allround financieel medewerker.
Inmiddels is hij niet meer weg te denken bij ons op kantoor en kun je ook bij hem terecht wanneer je een vraag over je boekhouding hebt.

Ben je benieuwd naar ons en onze werkwijze? We drinken graag koffie en zetten graag een Nespresso meer om kennis met je te maken!

Vraag ons iets of maak een afspraak!

4 + 12 =